Relatietherapie Utrecht

Relatietherapie Utrecht - Relatietherapeuten Liesbeth

Relatietherapie Utrecht West

Ben je op zoek naar een relatietherapeut in de regio Utrecht (West), Leidsche Rijn, Vleuten?

Mijn naam is Liesbeth Bauer. Als gekwalificeerd therapeut en relatietherapeut ben ik aangesloten bij de NFG en RBCZ. Ik heb veel ervaring bij de behandeling van relatieproblemen.

Elke relatie kent z’n goede en z’n minder goede of soms tijdelijk slechte tijden, dat is een gegeven van alle tijden en van alle mensen. Een relatie kan je gelukkig maken en soms even iets minder gelukkig maken.

In moeilijke tijden echter kan de communicatie zo onder druk komen te staan dat je onbedoeld niet meer of op een onaangename manier met elkaar communiceert. Dat zou tot gevolg kunnen hebben dat je elkaar emotioneel kwijtraakt.

Op zo’n moment kan ik je helpen het contact weer aan te gaan met je partner. Het enige dat jij en jouw partner daarvoor nodig hebben is het verlangen naar relatie met elkaar.


Relatietherapie

Soorten relatieproblemen

Jullie kunnen bij mij terecht met allerlei relatieproblemen, zoals:

✓ Affaires en vreemdgaan
✓ Bindingsangst
✓ Communicatieproblemen

✓ Culturele verschillen
✓ Emotionele ontrouw
✓ Familieproblemen

✓ Meer jezelf willen zijn
✓ Onzekerheid in je relatie
✓ Rouwverwerking


Relatietherapie

Communiceren met elkaar

Ik werk vanuit de Gestaltvisie. Dat betekent dat ik mijn aandacht vestig op de manier waarop jij en jouw partner met elkaar communiceren.

Ik probeer je zo snel mogelijk de patronen te laten ontdekken die jullie samen in de loop der jaren eigen hebben gemaakt en die op dat moment blijkbaar niet meer goed werken. Als jullie daar inzicht in hebben, dan kunnen jullie samen ontdekken welke manier het beste bij jullie past.

Ik help jullie graag verder.

Hebben jullie nog vragen of willen jullie een afspraak maken?
Neem gerust even contact met mij op.

Liesbeth

Neem contact op