Persoonlijk

Therapeut Liesbeth Bauer

Liesbeth Bauer

Sinds januari 2007 werk ik als therapeut in mijn praktijk voor therapie, relatietherapie en rouwbegeleiding.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ – basisregister).

Nadat ik zelf ervaring had opgedaan met gestalttherapie, heb ik de vierjarige Post-HBO-opleiding voor gestalttherapeut gevolgd bij MultidiMens. De ervaring en de studie hebben mij veel inzicht gegeven in mijn leven.

Met dat inzicht sta ik bewuster in het leven en maak ik weer keuzes die bij mij passen. Indien nodig, wil ik ook jou graag ondersteunen om het heft weer in handen te krijgen en keuzes te maken waar jij je goed bij voelt.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem gerust even contact met mij op.

Liesbeth Bauer

Neem contact op
Vermeldingen

Ik sta ook vermeld op diverse verzamelpagina’s, zoals:

> therapiepsycholoog.com
> relatietherapeuten.net
> angstfobietherapie.com
> therapeutvinden.com


Psycholoog Utrecht West
Therapeut Liesbeth
Ik wil jou graag ondersteunen om het heft weer in handen te krijgen en keuzes te maken waar jij je goed bij voelt.
Neem contact op

✔ Snel een eerste afspraak
✔ Ook 's avonds

Ik ben aangesloten bij:

nfg-rbcz
psycholoog utrecht Psycholoog Utrecht - Doorn - Wijk bij Duurstede
Doornseweg 3A
3947 MA Langbroek
Top